Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto - MANSE ODOTTAA

Katsos, olen miettinyt...

Mitä jos alotitaisi bloggaamisen uudestaan? Sitä kun aikoinaan harrasti kumman aktiivisestikin. Olin kova Monster High -fani, ja aika lailla sitä lajia bloginikin oli. Välillä latailin piirroksia, valokuvia ja kirjoittelin elämänjuttuja nukkejen lisäksi.
Sitten se jäi.
Sitä oli jo muutaman vuoden ajan kokeiltu, ja sitten olevinas ei ollut enää mitään kerrottavaa. Tämä "uutuudenviehätys" loppui, ja on vaikeaa aloittaa jotain, mitä on jo joskus tehnyt.

En ole koskaan ollut mikään päiväkirjan pitäjä. Nykyään mietin, että mitä jos aloittaisi vloggailun? Olen itse laiska lukemaan mitään, mutta videot pyörivät mielellään taustalla, kun teen jotain. Tosin, videoiden teko on oma prosessinsa, sitäkin on tullut kokeiltua... Vaikka videoiden teko on hauskaa, on aivopieruilu blogiin paljon helpompaa tekstin muodossa, kuin videon käsittely ja latailu. Joten sinänsä kirjoittaminen olisi helpompi tie omien tekemisten tallentamiseen... Videot sitten harvinaista herkkua, vai mitä? ;)

Bloggailu on pysynyt mielessä aina ja se on yksi mitä kaipaan.
Nyt olen muuttamassa Tampereelle Treduun opiskelemaan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa - pääsen vihdoinkin vahvistamaan graafista osaamistani. Samalla tiedostan sen, että tätä opiskelumatkaa olisi mielenkiintoista seurata blogini kautta, melkein ihan vain oman itseni huviksi, nähdäkseni miten kehityn tämän reissun varrella.

Samalla kun muutan pois Salosta, olisi äidille taas luettavaa, että tietää mitä minulle kuuluu. Hän kun on suurin fanini ja oli aina kommentoimassa aikaisemmassa Havaintoharha-blogiversiossa.

Tässä olkoon ensimmäinen virallinen postaus. Lisää toivottavasti myöhemmin!

NYSSE TULEE!



Kommentit

  1. Jatka kirjoittelua sitkeesti vaan, vaikka omaksi ja äidin iloksi :) ja olisi se joskus kiva kuulla vaikka tätä seuraamalla, kuinka elämä Tampereella lähtee sujumaan opintojen parissa. Varmasti mielenkiintoiset ajat tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sara! Ja kyllä, tarkoitus on aloittaa bloggaaminen taas pitkästä aikaa, katsotaan miten sujuupi :D

      Poista

Lähetä kommentti